Zier Dani vagyok,
A Balaton a szerelmem, a vendéglátás pedig a szenvedélyem, a Zier Biszróban mindkettő fontos.
Kellemes partszakasz, új épület, rendezett kert, jól felszerelt konyha, válogatott, minőségi alapanyagok és egy összeszokott csapat, amelynek tagjaival azonosak az elvárásaink.
A csapatom minden mozdulata a személyes vendéglátás élményét szolgálja.
A nevemet adtam hozzá abban a reményben, hogy a név egy remek gasztronómiai élmény védjegyévé válik.
Azzal a hittel és üzenettel indulok, hogy a balatoni turizmus és vendéglátás túl van az elmúlt évtizedek mélypontjain. Igény van a minőségi szolgáltatásra.
Könnyű nyári ételekkel várjuk vendégeinket.
Grillteraszon sütjük a húsokat, és a tésztáinkat magunk gyúrjuk és készítjük frissen, válogatott receptek alapján, a megfelelő lisztből. A Dél-Balaton könnyed, elegáns borait kínáljuk ételeinkhez, gyümölcsleveink friss gyümölcsből készülnek.
– Zier Dani
a Balaton a szerelmem, a vendéglátás pedig a szenvedélyem, a Zier Biszróban mindkettő fontos.
Kellemes partszakasz, új épület, rendezett kert, jól felszerelt konyha, válogatott, minőségi alapanyagok és egy összeszokott csapat, amelynek tagjaival azonosak az elvárásaink. A csapatom minden mozdulata a személyes vendéglátás élményét szolgálja. A nevemet adtam hozzá abban a reményben, hogy a név egy remek gasztronómiai élmény védjegyévé válik.
Azzal a hittel és üzenettel indulok, hogy a balatoni turizmus és vendéglátás túl van az elmúlt évtizedek mélypontjain. Igény van a minőségi szolgáltatásra.
– Zier Dani